Карина Шиино, 26-годишно момиче от украински произход, което спечели титлата Мис

...
Карина Шиино, 26-годишно момиче от украински произход, което спечели титлата Мис
Коментари Харесай

Украинката, която стана „Мис Япония“, върна титлата, защото била любовница на женен мъж СНИМКИ

Карина Шиино, 26-годишно момиче от украински генезис, което завоюва купата „ Мис Япония 2024 “, се отхвърли от купата поради интимна връзка, съобщава Kyodo News.

Седмичното списание Shukan Bunshun разгласява, че Шиино има връзка с женен мъж, който има деца. Известно е, че работи като доктор и е прочут в обществените мрежи.

Малко по-късно на формалния уебсайт на състезанието „ Мис Япония “ се появи известие, че молбата на Шиино да бъде лишена от купата й е призната.

Каору Вада, ръководител на Асоциацията „ Мис Япония “, се извини на журито, спонсорите и другите участници в състезанието.

Той означи, че поема отговорност за поредицата от кавги, зародили поради резултатите от конкурса и държанието на победителката украинка. Уада добавя още, че до края на 2024 година никой няма да получи купата „ Мис Япония “.

В същото време от Kyodo News настояват, че уредниците на надпреварата в началото са подкрепили Шиино след появяването на скандалната обява. Това се случило, тъй като тя отначало казала на представители на своята организация за модели Free Wave Co., че се е разделила с възлюбения си, откакто разбрала за брачната половинка му.

По-късно организацията публикува съобщение, съгласно което момичето въпреки всичко е признала, че е продължила връзката, макар, че знае истината за женения мъж. Веднага по-късно договорът й като моделка е бил преустановен.

В профила си в Instagram Шиино се извинява и прибавя, че не е споделила истината незабавно, тъй като е била объркана и доста уплашена след публикуването на публикацията.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР